Thema Hatsjoe bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

De afgelopen weken hebben de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zich weer helemaal uit kunnen leven bij dit thema want dokter spelen en iedereen beter maken vinden ze altijd wel een leuke activiteit. Deze week is weer de laatste week van dit thema, vanaf volgende week krijgen we weer een nieuw leuk thema bij kinderdagverblijf villa kakelbont.

Wat hebben de kakelbontjes de afgelopen weken allemaal gedaan tijdens het thema Hatsjoe bij kinderdagverblijf villa kakelbont?

Bij de Nilssons, Langkousjes en de Tommy’s en Annika’s hebben de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vooral heel vaak Puk beter gemaakt want die was steeds erg ziek. Soms had hij zelfs koorts, de kinderen mochten voelen of hij warm was of niet. Puk had zich ook pijn gedaan dus hij had pleisters nodig. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont konden gelukkig heel goed helpen met de pleisters opplakken. En hoe vaak Puk verkouden was en snottebellen had de afgelopen weken, zo zielig dat die arme Puk niet zo lekker eraan was. De kakelbontjes konden heel goed helpen om de neus weer te poetsen van Puk zodat de snottebellen weg gingen.

Maar de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben zo goed voor Puk gezorgd, dat hij sinds deze week weer beter is!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan