Tosti’s eten bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

Al dat spelen en leren bij kinderdagverblijf villa kakelbont is wel heel vermoeiend. Soms mogen de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont ook wel eens verwend worden. Dit hoeft dan niet meteen op een manier van speelgoed of allemaal lekkere snoepjes enz. De kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn ook al heel blij als de juffies zeggen dat ze geen boterhammen gaan eten maarrrrrrrrrrrrrrrrrr tosti!!!!!!

IMG-20180313-WA0008

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen hun geluk niet op als we tosti gaan eten. Maar wat is een tosti? Hoe wordt een tosti gemaakt? Wat zit er op een tosti? De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont leren allemaal wat het is en wat er gebeurd met de boterham als die in het tosti apparaat komt. Dat is eigenlijk wel een beetje raar want ze gaan als een zachte boterham met een hard plakje kaas in het tosti apparaat maar komen eruit als een harde boterham met gesmolten kaas.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het gek maar wel heel erg lekker, ze smullen er heel goed van en kunnen dan ook extra veel boterhammen eten. Maar bij een tosti moet je wel eerst kijken of de tosti niet te heet is. Misschien moeten de kakelbontjes wel eerst even blazen of de juf geeft de tosti als die niet meer zo heet is. (uiteraard gebeurd de 2de optie, kinderen krijgen bij kinderdagverblijf villa kakelbont geen hete tosti)

Jammie hoor, wat een verwennerij bij kinderdagverblijf villa kakelbont!!!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan