Waterpret bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Venlo

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont wordt altijd erg graag met water gespeeld en vooral als het zonnetje schijnt, wordt het alleen maar leuker om lekker met water te kunnen spelen.

Bij de tommy’s en annika’s mochten ze vorige week lekker met water en sop spelen, want het was erg warm bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Maar wat kun je allemaal met water en sop doen? En hoe maak je sop? Wat kun je met de sop dan zien qua kleur of structuur? Ziet het hetzelfde eruit als water of is dit anders te zien?

De tommy’s en annika’s hebben zich goed buiten vermaakt bij kinderdagverblijf villa kakelbont met al dat water en sop. In het begin kregen ze alleen wat bakjes erbij en dan werd er gekeken naar de fantasie van de kakelbontjes. Welke fantasie hebben ze met water en sop? Wat kun je allemaal doen met alleen een bakje voor eventueel het water en sop? Daarna werd het wel uitgebreid met verschillende soorten materialen die ze erbij konden gebruiken.

Niet alleen de fantasie werd geprikkeld bij kinderdagverblijf villa kakelbont maar ook onder andere het samenspel/ samen spelen en de motoriek. Met dit mooie weer is er niks leukers dan lekker met water spelen, dit koelt natuurlijk wel lekker af!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan