Waterpret bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

Aangezien de temperaturen op dit moment erg hoog zijn en blijven, hebben we bij kinderdagverblijf villa kakelbont de watertafel buiten staan en de olifantensproeier weer uit het schuurtje getoverd. De olifantensproeier is lekker verkoelend voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont omdat ze hier lekker doorheen kunnen rennen als ze willen.

Kinderdagverblijf Villa Kakelbont Venlo

De meeste kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het heerlijk om door de sproeiers te rennen en met het water te “kliederen”. Lekker in de luiers of de zwempakjes aan met het water spelen, wat wil je nog meer. En omdat er zoveel water op de grond komt bij het gras en ook zand wordt het meteen wat modderiger. Laten de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont dat nu net alleen nog maar leuker vinden want dan kunnen ze lekker in de plassen stampen met hun voeten 🙂

Kinderdagverblijf Villa Kakelbont Venlo

Sommige kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het niet zo leuk om door de sproeiers te rennen dus die spelen lekker met de watertafel of ergens anders buiten. Voor ieder wat wils bij kinderdagverblijf villa kakelbont.

Voor de jongere kinderen (die nog niet kunnen lopen) van kinderdagverblijf villa kakelbont is het vaak net te warm buiten en te druk om mee buiten met het water te spelen. Voor de jongere kinderen hebben we binnen een hoekje gemaakt waar ze lekker met het water kunnen spelen en ontdekken. Op deze manier kunnen alle kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont genieten van de waterpret!

Kinderdagverblijf Villa Kakelbont Venlo

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan