Zaadjes planten bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Venlo

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben we een groot aanbod met activiteiten op alle 3 de groepen. Soms hebben de juffies eigen creativiteit en komen er activiteiten op een groep die ze bij een andere groep niet doen. Dit is bij alle 3 de groepen van kinderdagverblijf villa kakelbont zo en dat is ook het leuke voor de andere juffies, kunnen ze van elkaar leren en ontdekken nieuwe activiteiten.

Soms gaan de groepen bij kinderdagverblijf villa kakelbont samen een activiteit doen in de tuin. Dan mogen de kinderen kiezen of ze meedoen aan de activiteit of vrij willen spelen. Dan kunnen de kinderen van de langkousjes en nilssons samen een activiteit uitvoeren en kunnen er andere rolverdelingen ontstaan doordat ze met kinderen die ze niet zo goed kennen samenwerken.

De kinderen van de langkousjes en nilssons mochten mee zaadjes planten voor de tuin van kinderdagverblijf villa kakelbont. Hoe werkt dit? Wat moet je als eerste doen? Hoe groot zijn de zaadjes? Hoe zien de zaadjes eruit? Wanneer moeten de zaadjes bij de potgrond? enz. De kinderen van beide groepen mochten vrijblijvend meedoen met deze activiteit. Sommige kakelbontjes stonden met de neus vooraan om mee te doen terwijl andere kakelbontjes liever in de zandbak bleven spelen of fietsen.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont die mee hebben geholpen hadden goed de aandacht bij de uitleg van de juf en wilden ook allemaal helpen met poten.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan