Zelf met regen spelen bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Omdat er deze week nog geen regen is gevallen, moeten we bij kinderopvang villa kakelbont dan zelf creatief zijn door de kakelbontjes toch activiteiten aan te kunnen bieden die met regen te maken hebben.

In de zandbak hebben de kinderen van de langkousjes van kinderopvang villa kakelbont zelf regen gemaakt van zand door het zand in een vergiet te laten vallen. Want wat gebeurd er als er zand door de vergiet valt? Want er zitten allemaal gaten in de vergiet, dus het zand valt erdoorheen. Het lijkt dan net alsof het heel hard regent, er was zelfs een kindje die met haar haren onder de vergiet wilde staan zodat het zand op haar hoofd terecht kwam ?. Dit hoort allemaal bij het ontdekken van de activiteiten maar de juf van kinderopvang villa kakelbont  had toch netjes uitgelegd dat je beter niet met je haren onder de zandstraal kan staan want dan heb je over je hele lichaam zand zitten.

Bij de nilssons van kinderopvang villa kakelbont mochten de kakelbotnjes spelen met de watertafel, hier zaten bakjes in met gaten aan de onderkant. Daardoor leek het net alsof het echt regende. Dit was voor de kakelbontjes erg interessant en gingen ze voelden aan de onderkant waar het water uit kwam.

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan