Zieke puk bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20180111-WA0000-1

O jee puk is de afgelopen tijd wel flink ziek geworden, last van zijn keel/ buikpijn/ koorts enz. Die arme puk toch. Maar gelukkig zijn er bij kinderdagverblijf villa kakelbont heel veel kleine doktoren en zusters die puk weer beter kunnen maken. Want eerst gaan we kijken wat er met puk is, waar puk pijn heeft. En wat heb je allemaal nodig? Want de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont willen natuurlijk weer heel snel met puk spelen bij villa kakelbont. Het is wel een beetje saai zo zonder puk.

Tijdens deze vrij spel activiteit leren de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont heel goed om samen te spelen; op elkaars beurt te wachten, te luisteren naar elkaar. elkaar helpen enz. De taalontwikkeling staat hierbij ook centraal want de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont leren ook te communiceren met elkaar. De jongere kinderen leren ook nieuwe woorden kennen van de oudere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het heel leuk om doktertje te spelen maar stiekem willen een aantal kakelbontjes ook zelf de zieke zijn en dat ze beter gemaakt worden. Zodra puk beter is wordt er soms een beetje ruzie gemaakt over wie de volgende is die ziek is en beter gemaakt moet worden. De kakelbontjes vinden het zo leuk om doktertje te spelen, dit kunnen ze zo de hele dag doen!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan